Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém hazai pályán 28-23-ra legyőzte a Flensburg-Handewitt csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtök esti mérkőzésén. A mérkőzés után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Nagyon elégedett vagyok az első félidőben bemutatott védekezéssel és kapusteljesítménnyel, a támadójátékunk pedig szintén nagyon okos volt. A szünet után is jól folytattuk, de azért volt egy kis visszaesés a játékunkban.

- mondta Momir Ilic, a hazaiak vezetőedzője.

Momir Ilic örül, hogy a Porto elleni meccs után ezúttal is a pályára tudta küldeni Lukács Pétert és Ilic Zoránt az utolsó percekre Fotó: Polyák Attila - Origo

Blaz Blagotinsek, a Veszprém beállója így látta a mérkőzést:

"Nagyon nehéz időszakon megyünk keresztül a klub életében. Nem várhattunk győzelmet jelenlegi állapotunkban, hiszen a Veszprém magabiztosan, jól játszott. Sok sérültünk volt, nagyon kevés ezen a szinten is bevethető játékosunk maradt átlövő és irányító posztokra" - mondta Maik Machulla, a Flensburg vezetőedzője.

"A Veszprém Aréna az egyik legnehezebb helyszín, a szurkolók hihtetelen hangulatot teremtettek.

15 perc után át kellett állnunk hét a hat elleni játékra, hogy pihentetni tudjuk a hátsó embereinket. A második félidőben védekezésben sokkal jobban játszottunk, az új jobbátlövőnk, Teitur Örn Einarsson pedig remekül mutatkozott be" - utalt a szakember az öt góllal bemutatkozó fiatal játékosra.

"Ma egész egyszerűen nem voltunk jók, védekezésben és támadásban is voltak problémáink. El kell engednünk ezt a meccset és a következő, hétvégi Bundesliga-meccsre kell koncentrálnunk, ami nagyon fontos lesz a számunkra" - mondta Anton Lindskog, aki három kétperces kiállítást is begyűjtött a találkozón, amiért piros lappal idő előtt véget ért számára az összecsapás.