Visszatértek a légiósok a magyar kézilabda-válogatottba

handball Horizontal
A magyar férfi kézilabda-válogatott az ötödik helyen zárt az egyiptomi világbajnokságon
Vágólapra másolva!
A magyar férfi kézilabda-válogatott november 5-én Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára Érden a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra való felkészülés részeként - írja az MKSZ hivatalos oldalán.

Gulyás István szövetségi kapitány 21 fős keretet hirdetett a november 1-től kezdődő összetartásra.

A bosnyákok elleni mérkőzésre a jegyek már megvásárolhatók a tickets.funcode.hu/events oldalon. A belépőjegyek ára egységesen 2500 forint.

A magyar férfi kézilabda-válogatott az ötödik helyen zárt az egyiptomi világbajnokságon Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Felhívjuk a jegyvásárlók figyelmét, hogy a mérkőzés kizárólag védettségi igazolással látogatható 18 éven felüliek számára. A 18 éven aluliak védettséggel rendelkező felnőttek felügyelete alatt léphetnek be a rendezvényre. A védettség igazolása csak fényképes személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély, diákigazolvány) felmutatása mellett érvényes. Bármelyik hiányában a szervezők megtagadhatják a csarnokba való belépést. A belépésre nem jogosult személyek jegyeinek árát a szervezőnek nem áll módjában visszatéríteni.

A csarnokban a maszk használata ajánlott.

Európa-bajnoki felkészülési mérkőzés
2021. november 5., péntek
17:15 Magyarország–Bosznia-Hercegovina

A magyar férfi válogatott kerete:
Kapusok: BORBÉLY Ádám (Fejér-B.Á.L. Veszprém), MIKLER Roland (Pick Szeged), SZÉKELY Márton (HC Eurofarm Pelister, északmacedón)
Jobbszélsők: BUJDOSÓ Bendegúz (Ferencváros), RODRIGUEZ ALVAREZ Pedro (Balatonfüredi KSE)
Jobbátlövő: ANCSIN Gábor (Grundfos Tatabánya), LEIMETER Csaba (HC PPD Zagreb, horvát), MÁTHÉ Dominik (Elverum Handball, norvég)
Irányítók: GYŐRI Mátyás (Grundfos Tatabánya), HANUSZ Egon (TVB Stuttgart, német), LÉKAI Máté (Telekom Veszprém)
Beállók: BÁNHIDI Bence (Pick Szeged), ROSTA Miklós (Pick Szeged), SIPOS Adrián (Telekom Veszprém), TOPIC Petar (Balatonfüredi KSE)
Balátlövők: BODÓ Richárd (Pick Szeged), LIGETVÁRI Patrik (Telekom Veszprém), NAGY Bence (Ferencváros), SZITA Zoltán (Orlen Wisla Plock, lengyel)
Balszélsők: BÓKA Bendegúz (Balatonfüredi KSE), SUNAJKO Stefan (Grundfos Tatabánya)

Szövetségi kapitány: GULYÁS István

A januári Európa-bajnokságra továbbra is kaphatók a napijegyek, bérletek. A torna nyitómérkőzésére, a magyar-holland találkozóra már eddig is elérhetőek voltak napijegyek (7900 forinttól), amellyel megtekinthető a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok hivatalos, nagyszabású megnyitója is.

Közeledik a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A további két magyar csoportmeccsre (Izland és Portugália lesz az ellenfél) 5900 forinttól, míg a szegedi és debreceni csoportmérkőzésekre 4900 forinttól lehet napijegyeket venni.
A napijegyekkel a csoportkörben két, a középdöntőben három mérkőzést lehet megtekinteni, az elődöntő játéknapján pedig mindkét találkozóra érvényes a jegy. A középdöntőkre 9900 forinttól, a döntőre 19 900 forinttól elérhetőek a belépők. A budapesti, a debreceni és a szegedi helyszínen is négy árkategória alapján lehet lefoglalni a jegyeket.

Fontos, hogy továbbra is nyitva áll a bérletvásárlás lehetősége is: az adott helyszín minden csoportmérkőzésére, a középdöntőkre és a döntő hétvégére, sőt, a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok összes mérkőzésére is lehet bérletet vásárolni.

Férfi Európa-bajnokság, 2022. január 13-30., Magyarország-Szlovákia
Csoportbeosztás:
A-csoport (Helyszín: Főnix Csarnok, Debrecen): Szlovénia, Dánia, Észak-Macedónia, Montenegró
B-csoport (Helyszín: Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok): Portugália, Magyarország, Izland, Hollandia
C-csoport (Helyszín: Szegedi Új Aréna): Horvátország, Szerbia, Franciaország, Ukrajna
D-csoport (Helyszín: Ondrej Nepela Aréna, Pozsony): Németország, Ausztria, Fehéroroszország, Lengyelország
E-csoport (Helyszín: Ondrej Nepela Aréna, Pozsony): Spanyolország, Svédország, Csehország, Bosznia-Hercegovina
F-csoport (Helyszín: Steel Aréna, Kassa): Norvégia, Oroszország, Szlovákia, Litvánia

Jegyinformáció és további részletek a http://www.watchgamesseemore.hu/jegyek oldalon.