Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém hazai pályán 26-26-os döntetlent játszott a Pick Szeged ellen a férfi kézilabda NB I vasárnap délutáni rangadóján. A mérkőzés után a főszereplők értékelték a látottakat.

Juan Carlos Pastor, a vendégek vezetőedzője így értékelte a látottakat: "Nehéz meccs volt, a válogatott szünet után mindkét csapatnak nehéz volt a helyzet, amiben pályára kellett lépnie Az első félidőt inkább a Szeged irányította az utolsó két-három percet leszámítva.

Momir Ilic, a Veszprém vezetőedzője némiképp elégedetlenül nyilatkozott a rangadó után: "A Szeged ellen mindig nehéz pályára lépni, de a második félidőben jól játszottunk, azonban az elsőben még túl nagy volt a nyomás rajtunk, amivel nem tudtunk mit kezdeni.

Kifejezetten kemény meccs volt, nem lehetek megelégedve a döntetlennel, mert négy góllal is vezettünk"

- mondta a szerb szakember.

Lékai Máté szerint még ennél is keményebb Veszprém-Szeged rangadók következnek a 2021-22-es szezonban Fotó: Koncz Márton - Origo

"Olyan meccs volt, mint amire számítottunk, és ennél már csak keményebb mérkőzésünk lesz egymás ellen a szezonban.

Három nap múlva már Zaporozsjében játszunk, ott már mindenképp nyerni szeretnénk" - értékelt Lékai Máté, az Építők magyar válogatott irányítója.

"Jól kezdtük a meccset, majd a második félidő elején sok problémánk volt támadásban és védekezésben is. Végül mégis sikerült feljavulnunk védekezésben, amivel sikerült visszajönnünk és pontot szereznünk" - foglalta össze a 60 perc eseményeit a lehető legtömörebben Imanol Garciandía, a szegediek spanyol jobbátlövője.