Társoldalunk:

Golovin Vlagyimir: Meccsről meccsre jobbak leszünk

2021.12.02. 22:20

A magyar női kézilabda-válogatott a spanyolországi világbajnokság első csoportmérkőzésén 35-29-re legyőzte Szlovákiát. A találkozó után a mérkőzést értékelő Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány a támadójátékkal elégedett volt, a védekezéssel viszont már kevésbé.

"Nagyon nehéz mérkőzés volt. Annak, amit láttunk az előző 3-4 napban, annak most nyoma sem volt - értékelt a kapitány a lefújás után az M4 Sportnak. - Sokat hibáztunk védekezésben, a beálló folyton szabadon lófrált a falunkban. A második félidőben Szikora Melinda védéseivel, majd az azokból szerzett gólokkal sikerült lelkileg kicsit megnyugodni, és megnyugtató előnyt kialakítani. Kicsit túlizgultuk, szerintem, de összességében örülök, és amondó vagyok, hogy minden jó, ha jó a vége. 

Golovin Vlagyimir, a magyar válogatott szövetségi kapitányaForrás: MTI/Illyés Tibor

A támadójátékunk működött, de a védekezés nagyon statikus volt, nagy lyukak maradtak, azon sokat kell javítani, a csehek elleni meccsre mindenképpen össze kell raknunk, mert 29 kapott góllal nagyon nehéz meccset nyerni. De bízom benne, hogy meccsről meccsre jobbak leszünk. Figyeltünk rá, hogy ki mikor fárad, és örülök, hogy, aki pályára lépett, mindenki hozzá tudott tenni egy kicsit a győzelemhez."