Véget ért a vb a horrorsérülést szenvedő dán kézilabdázó számára

Denmark vs. Russia, Womens EHF Euro 2020 Main Round Group 1 EuropeanChampionships Horizontal HANDBALL
Mia Rej Bidstrup of Denmark in the EHF Euro 2020 European Women's Handball Main Round Group 1 match between Denmark and Russia at Jyske Bank Boxen in Herning in Denmark, on December 15, 2020. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) (Photo by HENNING BAGGER / Ritzau Scanpix / Ritzau Scanpix via AFP)
Vágólapra másolva!
Már biztos, hogy véget ért a Spanyolországban zajló női kézilabda-világbajnokság a dán Mia Rej számára, aki a Tunézia elleni csütörtöki győzelem során szenvedett súlyos sérülést.

A dán irányító saját csapattársával, Mette Tranborggal ütközött, ami során rettentő módon visszahajlott a térde. Abban a pillanatban mindenki úgy érezte, hogy nagyon súlyos a sérülés, most azonban a dán szövetség közösségi oldalán megjelent hír kissé megnyugtathatja a szurkolókat. Mint írják, Mia Rej sérülése nem olyan súlyos, mint azt gondolni lehetett, viszont a világbajnokságon már egészen biztosan nem fog pályára lépni.

A dán válogatott a csoportjában szombaton Kongóval, míg hétfőn Dél-Koreával találkozik. Borítékolható továbbjutásuk esetén pedig egy középdöntős csoportba kerülnek a reményeink szerint ugyancsak továbbjutó magyar válogatottal.