Meghalt a Falco BL-ellenfelének játékosa, miután agyvérzést kapott edzés közben

Tragikusan fiatalon hunyt el a szerb kosárlabdázó, Stevan Jelovac
Vágólapra másolva!
32 éves korában meghalt Stevan Jelovac szerb kosárlabdázó – adta hírül klubja, az AEK Athén.

A sportoló novemberben egyéni edzéseket végzett bokasérülése után, az egyik ilyen tréning során azonban váratlanul összeesett, ezt követően kórházba szállították. Az orvosok ekkor agyvérzést diagnosztizáltak nála. A családja kérésére Görögországból Szerbiába szállították, ahol folytatódott a kezelése, azonban felépülni már nem tudott.

Tragikusan fiatalon hunyt el a szerb kosárlabdázó, Stevan Jelovac Forrás: Twitter

Jelovac karrierje során számos kosárlabda klub játékosa volt, többek között Szerbiában, Törökországban, Németországban, Oroszországban, Spanyolországban, Litvániában, Olaszországban és Japánban is játszott, mielőtt idén augusztusban a görög AEK Athén csapatához igazolt volna. A szerb válogatott színeiben a 2019-es vb-selejtezőben is pályára lépett.

Minden sorozatot figyelembe véve az AEK Athénban hét mérkőzése volt, ezeken 12,6 pontot, 4,4 lepattanót, 1,3 gólpasszt, illetve blokkot, valamint 0,7 labdaszerzést átlagolt.

Ezzel a videóval búcsúzott játékosától az AEK Athén:

A tragédiával kapcsolatban az AEK Athén Bajnokok Ligája-ellenfele, a Falco KC Szombathely kosárlabdacsapata is közleményt adott ki, melyben részvétüket fejezték ki a játékos családjának, barátainak és az AEK ATHÉN csapatának.