Golovin Vlagyimir: Sokat hibáztunk, aminek köszönhetően elment a hitünk és az önbizalmunk

2021.12.08. 22:27

A magyar női kézilabda-válogatott 30-19-re kikapott Dániától a spanyolországi világbajnokság középdöntőjének szerda esti mérkőzésén. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése Granollersből.

Golovin Vlagyimir, a magyar válogatott szövetségi kapitánya így értékelte a látottakat: „Gratulálok a dánoknak a győzelemhez. Nagyon nehéz mérkőzés volt, nem így terveztük, ahogyan alakult. A kezdés még működött, de utána nagyon lelassultunk, nagyon statikus lett a védekezésünk."

Golovin Vlagyimir szerint elment a csapat önbizalma a második  félidőreForrás: MTI/Illyés Tibor

Nem tudtunk indulni, nem voltak lerohanás góljaink sem, abban a szakaszban a hitünk is elment. A szünetben megbeszéltük, hogy másképp fogjuk csinálni, de a helyzet sajnos csak rosszabb lett.Olyan dolgokat csináltunk a pályán, amiket megbeszéltünk, hogy nem szabad. A mai napon sokat hibáztunk, elment a hitünk és az önbizalmunk. - mondta a szakember.

Bordás Réka, a nemzeti csapat beállója ezt mondta a mérkőzés után:
„Nagyon csalódott vagyok, sokkal több lett volna bennünk. Védekezésben sajnos nem voltunk olyan egységesek, mint Németország ellen. Támadásban is nagyon sok hibával játszottunk, ennek meg is lett az eredménye. Úgy gondolom, hogy mennünk kell, tovább, vannak még meccseink hátra, amiket meg kell nyernünk. Igyekszünk ismét jó formába lendülni."

Ajánlataink