A kapitány szerint akár sikertelennek is nevezhetjük ezt a kézilabda vb-t

VLAGYIMIR, Golovin magyar női kézilabda-válogatott
Granollers, 2021. december 10. Golovin Vlagyimir, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének második fordulójában játszott Magyarország - Kongó mérkőzésen 2021. december 10-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A magyar női kézilabda-válogatott 35-28-ra legyőzte Dél-Koreát a spanyolroszági világbajnokság középdöntőjének vasárnap esti mérkőzésén. A válogatott ezzel  ameccsel zárta a tornát, a lefújást követően a szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir az M4 Sportnak értékelte a látottakat.

„Nehezen indult a meccs, de tudtuk, hogy az ellenfél fáradni fog. A kolléga cserélt is hamar, amikor kicsit komolyabb lett a különbség. Mi is fáradtunk, de az érzelmek vittek minket előre, ez most így sikerült.

komoly tapasztalatot gyűjtöttünk. Becsülettel küzdöttünk, nem foglalkozhatunk azokkal, akik nem lehettek itt, ezt így kellett megoldanunk. Volt másfél meccs, ami megfogott minket, ezt leszámítva minden rendben volt."

A válogatott eredeti célkitűzése a nyolcadik hely megszerzése volt, a csapat a későbbi eredmények függvényében a 10-14. helyen végez majd.