Társoldalunk:

Szétbombázta a kapu felső sarkát, amitől az ellenfél edzője dührohamot kapott - videó

2022.01.15. 10:03

Gyönyörű góllal hívta fel magára a figyelmet Rui Silva, a portugál kézilabda-válogatott egyik legnagyobb sztárja a péntek esti, Izland elleni Európa-bajnoki mérkőzésen.

A 28 éves irányító szokásához híven az első félidőben remekül adta meg a tempóját csapata támadójátékának. Nagyszerű bejátszásokkal szolgálta ki beállóját, illetve olyan bombagólt lőtt, mint ami az alábbi videóban látszik:

A labda 122 km/órás sebességgel ment, amivel tekintve, hogy talpról és nem felugrásból eresztette el, elképesztő lövőtechnikáról tett tanúbizonyságot. Ez a pillanat hevében nem érdekelte az ellenfél szövetségi kapitányát, Gudmundur Gudmundssont, aki majdnem dührohamot kapott az irányító megmozdulása láttán.

A Porto játékosa négy góllal és öt assziszttal zárt, de a második félidőben már ő sem tudott mit kezdeni a rendkívül tisztán és jól védekező izlandiakkal.

Portugália végül 28-24-re kikapott, így következő ellenfeléhez, a magyar válogatotthoz hasonlóan vereséggel kezdte a tornát. A mieink portugálok elleni találkozóját vasárnap este 18:00-kor rendezik a népligeti MVM DOME-ban.