Gyereket vár a női kézilabda-válogatott klasszisa

EHF EURO 2020, Group C Netherland and Hungary HANDBALL, magyar női kézilabda válogatott, Kovacsics Anikó
Aniko Kovacsics of Hungary against Kelly Dulfer of the Netherlands during the EHF EURO 2020 European Women's Handball preliminary round match between Netherland and Hungary at Sydbank Arena in Kolding in Denmark, on December 8, 2020.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Vágólapra másolva!
Gyermeket vár az FTC női kézilabdacsapatának irányítója, a magyar válogatott Kovacsics Anikó.

Az FTC csapatkapitánya tavaly márciusban megsérült, majd visszatérése után nem sokkal az olimpián szenvedett súlyos vállsérülést. Tokió után újabb műtét várt rá, amit követően a szezon vége felé térhetett volna vissza a pályára, de ez most tovább csúszik, hiszen Kovacsics Anikó gyermeket vár.

Kovacsics Anikó a 2020-as Európa-bajnokságon Forrás: Ritzau Scanpix via AFP/Claus Fisker/Claus Fisker

„Jól halad a felépülésem, az előírtaknak megfelelően végzem a gyógytornát, erősödik a vállam, és lassan már labdával is elkezdhetek óvatosan edzeni. Bár ez nem biztos, az idény végén talán már visszatérhettem volna, erre azonban csak később, a kisbabám megszületése után kerül sor. A következő hónapokban is folytatom a rehabilitációt, megteszek mindent, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljek, ahogy tudok, segítek a csapatnak, de emellett készülök az anyaságra" – mondta a kézilabdázó a Fradi.hu-nak.