Vágólapra másolva!
Sok mindent elárul egy játékos mentalitásáról, amikor a világ legjobb csapatának legnagyobb sztárjaként is vizet hord, méghozzá a szó legszorosabb értelmében. Márpedig Stine Oftedal, a Győri Audi ETO kézilabdázója a képek tanulsága alapján pont ezt tette együttese Dunaújváros elleni bajnokija előtt.

Általában nem sok különleges dolgot lehet egy meccs előtti galériában észrevenni. Azonban a győri sztárcsapat szerda esti Dunaújvárosi Sportcsarnok elé való megérkezéséről közzétett képei között egy igazán érdekeset mégis találtunk.

Stine Oftedal hozzáállásával minden fiatal számára jó példát mutat Forrás: Győri Audi ETO, Facebook

Az ötszörös BL-győztes, a legrangosabb európai kupa most zajló csoportkörében eddig mind a 11 mérkőzését megnyerő együttesben szinte mindenki világklasszisnak mondhatja magát.

Viszont még közülük is kiemelkedik a háromszoros világ- és négyszeres Európa-bajnok irányító, Stine Oftedal, akit egy-egy karton vízzel a kezében fotózott le a klub fotósa.

A norvég játékos példamutató cselekedete után négy góllal járult hozzá az ETO 36-26-os sikeréhez a korábban szebb napokat is megélt dunaújvárosiakkal szemben.