Vágólapra másolva!
Mint ismert, Tóth Gabriella, a Mosonmagyaróvár irányítója nem fogadta el a meghívót a magyar női kézilabda-válogatott márciusi Európa-bajnoki selejtezőire. A válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Ferencvárost irányító Elek Gábor a Sportrádió vendégeként elmondta, hogy ha ő lenne a kapitány, soha többet nem küldene meghívót Tóth Gabriellának.

A 49-szeres válogatott játékos Tóth Gabriella azért nem fogadta el a válogatott meghívót, mert úgy érzi, jelenleg fizikálisan és pszichésen sincs jó állapotban, ami szerinte látszik is a teljesítményén.

Ebben borzasztó karakán vagyok, a magyar nemzeti válogatott szent ügy, és ezt így kell kezelni. Pláne abban a helyzetben, amikor nem néz ki a legjobban és nem ad sok bizakodásra okot a következő időszak" - mondta a Fradi edzője.

Tóth Gabriella úgy érzi, nincs megfelelő fizikai állapotban Forrás: AFP/Sebastien Bozon

A magyar válogatott keretének tagjai jövő szombaton találkoznak Telkiben, majd március 2-án Tatabányán, 5-én pedig Santanderben lépnek pályára a decemberi világbajnokságon negyedik helyezett spanyolok ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik és negyedik fordulójában.