Vágólapra másolva!
A Pick Szeged hazai pályán 29-29-es döntetlent játszott a Montpellier csapatával a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó, csütörtöki játéknapján. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Szegeden pontot szerezni mindig hatalmas dolog, nem csak egy remek csapat ellen kell harcolni, hanem a közönség is fantasztikus. Juan Carlos Pastor híresen nagy stratéga, hihetetlen gyorsan tudja átrendezni az ellenfél sorait, az ő és Patrice Canayer csatája ezúttal sem okozott csalódást" - értékelt David Degouy, a vendégek szakmai stábjának tagja.

Megvolt az esélyünk a sikerre, az első félidőben fej fej mellett haladtunk velük, majd a második félidőben öt góllal is elhúztunk, de a sok kiállítás közepette az ellenfélnek sikerült is egyenlítenie" - mondta a rangadó után Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged vezetőedzője.

Még az ellenfél edzője is Juan Carlos Pastort méltatta a meccs után Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Mindkét csapat sérülésekkel küszködött, ugyanakkor mindkét együttesről elmondható, hogy nagy erőbedobással küzdött és versenyképesen kézilabdázott. Válogatott hétvége következik, reméljük, hogy mindenki egészségesen érkezik vissza és teljes kerettel tudunk küzdeni" - tekintett előre a hazaiak spanyol szakembere a következő hetekre.

- ezt már Rosta Miklós mondta, aki Bánhidi Bence távolléte miatt ezúttal a szokásosnál több játéklehetőséget kapott.

Diego Simonet, a Montpellier világklasszis irányítója így értékelte a mérkőzést: "Pályafutásom egyik legnagyobb élménye volt ez a mai meccs, nagyon jó csatát vívtunk nagyszerű hangulatban. Számunkra ez egy álom, hogy itt játszhatunk a Pick Szeged otthonában egy majdnem telt házas ellátó előtt."