Vágólapra másolva!
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó játéknapján Petar Nenadic, a Telekom Veszprém játékosa egészen félelmetes gólokkal sokkolta a Paris Saint-Germain csapatát.

A 79 gólt és 40-39-es veszprémi győzelmet hozó csütörtök esti rangadó legeredményesebb játékosa a maga kilenc góljával az Építők irányító-átlövője volt, aki szebbnél szebb megmozdulásokkal jelentkezett.

Az első félidő hajrájában a vele szemben szabálytalankodó párizsi védő kibillentette az egyensúlyából, de a háta mögött még így is el tudta dobni a labdát, amiből gól lett.

Szintén egészen elképesztő volt, ahogyan alig egy perccel később a saját hatosa előteréből, közben hátraesve az egész pályát átlőve talált be az üres kapuba.

Nenadic idegenbeli meccsről lévén szó megint nem okozott csalódást. 68 gólt dobott eddig a BL-szezonban, amivel a góllövőlista 8. helyén áll az egyenes kieséses szakaszt megelőzően. Ezek közül 42 alkalommal a Veszprém idegenbeli fellépésén talált be.

A magyar csapat a nyolcaddöntőben a Vardar Szkopje ellen lép pályára, majd ha sikerrel veszi az északmacedónok elleni párharcot, akkor az Aalborg következhet.