Társoldalunk:

Momir Ilic elárulta, szerinte miért nem sikerült megnyerni a visszavágót

2022.04.06. 20:50

A Telekom Veszprém hazai pályán 31-31-es döntetlent játszott a Vardar Szkopjéval a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Gratulálok Momir Ilicnek és csapatának a győzelemhez, sok sikert kívánok nekik a negyeddöntőhöz. Két és fél éven át voltam a Veszprém edzője, így megannyi élmény ide köt. Nem könnyű helyzetben érkeztünk ide, az első félidő sem sikerült számunkra jól, de nem adták fel a srácok, küzdöttek a végsőkig, nem könnyű itt döntetlent játszani. Köszönök mindent a szurkolóinknak, akik ellátogattak ilyen meszire is" - mondta David Davis, a Vardar Szkopje jelenlegi, a Veszprém korábbi vezetőedzője.

A Telekom Veszprém ismét bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok LigájábanFotó: Polyák Attila - Origo

"Az első meccs nagyon jól sikerült Szkopjéban, a mai napon túl sok ziccert hagytunk ki ahhoz, hogy sikerrel tudjuk venni ezt a mostani visszavágót is. Ma igazán elégedett csak az első félidővel lehetek. Számos fontos meccs vár ránk a közeljövőben, benne a Szeged elleni bajnoki és kupameccsekkel is" - tekintett előre Momir Ilic, a Telekom Veszprém vezetőedzője.

Nem volt rajtunk nagy nyomás, mert remek teljesítményt nyújtottunk egy hete Szkopjéban. A második félidőben egy kicsit belealudtunk a mérkőzésbe, ezért lett döntetlen a vége. A legfontosabb, hogy megvan a továbbjutás, készen állunk a negyeddöntőre - mondta Omar Yahia, aki hét góljával a mezőny legeredményesebbje lett.

David Davishoz hasonlóan Stojanche Stoilov szintén hálás volt az északmacedón szurkolóknak, akik elkísérték őket Veszprémbe. Már csak miattuk is szerettek volna ezen a napon minél jobb eredményt elérni. A nyolcgólos vereség után küzdeni és nyerni jöttek ide, sok hibával játszottak, de a kapusaik teljesítményével elégedett volt.