Társoldalunk:

A Veszprém világsztárja elárulta, minek volt köszönhető a fordításuk a második félidőben

2022.04.23. 21:25

A címvédő Telekom Veszprém 30-27-re legyőzte a Pick Szegedet a férfi kézilabda Magyra Kupa négyes döntőjének szombati elődöntőjében. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

Mindenki egy ennyire kemény, az utolsó pillanatig kiélezett meccsre számított. Jobbak voltunk a második félidőben védekezésben, kapusunk Vladimir Cupara jól védett, és a gyors lerohanásaink is sikeresek voltak. A legfontosabb a győzelem a számunkra, amit igazi csapatként értük el" - foglalta össze a látottakat Petar Nenadic, aki a Veszprém legeredményesebb játékosa volt a találkozón.

Petar Nenadic boldogan fotózkodhatott a szurkolókkal a mérkőzés utánFotó: Szabó Gábor - Origo

"Fantasztikus hangulat volt, köszönöm a Veszprém és a Szeged szurkolóinak, hogy ilyen légkörben léphettünk ma pályára. A vége ugyan egy kicsit feszültre sikerült, de ilyen a sport, egy ilyen rangadó általában ilyen" - beszélt a győri Audi Arénában uralkodó hangulatról az irányító-átlövő.

A rutinos szerb klasszis már a vasárnapi, Fejér-B.Á.L. Veszprém elleni fináléra is előretekintett: "Jobb erőkből állunk és több tapasztalatunk is van a döntőkben, mint nekik, viszont nem szabad lebecsülni őket! Fiatalok és lendületesek, nagyon jó ezt látni, hogy két ilyen kiváló csapata van Veszprém városának."

Az első félidőben elégedett voltam a látottakkal. A fordulást követően viszont a fontos pillanatokban súlyos hibákat vétettünk, amiket a Veszprém könyörtelenül kihasznált. Folyamatosan zárkóztunk, küzdöttünk a végsőkig, de ezúttal nem jártunk szerencsével. A bronzmérkőzésen kötelező a győzelem, utána pedig már csak a bajnoki címvédésre koncentrálunk" - értékelt Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged vezetőedzője a rangadó után.