Szerb válogatott átlövőt igazolt a füredi kézilabdacsapat

Handball: Germany vs Serbia Sports international Horizontal HANDBALL
04 April 2018, Germany, Leipzig: International handball match Germany vs Serbia at the Arena Leipzig. Germany's Marian Michalczik (l) and Steffen Weinhold in action against Serbia's Stevan Sretenovic. Photo: Monika Skolimowska/dpa-Zentralbild/dpa (Photo by Monika Skolimowska / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüredi KSE szerződtette a szerb válogatott balátlövőt, Sztevan Szretenovicsot.

A hírt hivatalos közösségi oldalán jelentette be a bajnoki tabella harmadik helyén álló csapat.

Az 1995-ös születésű, 202 cm magas, 104 kilós jobbkezes átlövő a Bajnokok Ligája-induló abból a francia Brest csapatából érkezik, ahol a fürediek korábbi jobbátlövője, a cseh Stanislav Kasparek volt a csapattársa. Az EHF rendelkezése miatt szerződést bontó játékos jelentős erősítése lehet mind támadásban, mind védekezésben a Balaton-partiaknak, írja a klub közleménye.

Mint írják, Szretenovics jelentős nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik. A Brest előtt játszott a török Besiktas és az ugyancsak francia Nimes csapatában, míg hazájában a Vojvodínát, a Zeleznicart és a Partizánt erősítette.