Vágólapra másolva!
Golovin Vlagyimir elárulta, hogy sokaknak még a tévén kellene nézni az együttest, de jelenleg mégis ők a legjobb választás.

A rendkívül fiatal, nemetközileg rutintalan játékosokból álló női kézilabda-válogatott komoly bravúrt bemutatva megnyerte az Eb-selejtezőcsoportját. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitánnyal a molcsapat.hu beszélgetett.

Golovin Vlagyimir veztésével a magyar válogatott megnyerte selejtezőcsoportját Fotó: Koncz Márton - Origo

"Minden ilyen siker egy-egy tégla. Van a tégláink között néhány mutatós darab, de a házunk még messze nincs kész" - mondta a MOL Csapatnak Golovin Vlagyimir, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya az Eb-selejtezők zárófordulója után.

Golovin azt is elmondta, azt is meg kell tanulniuk a fiataloknak, hogy amikor pályára lépnek, nem kell mindig megváltaniuk a világot.

Nagyon sok meccset látunk a segítőimmel, rengeteg játékost tartunk szemmel, és számolunk a lehetőséggel, hogy visszatér néhány rutinos játékos is a kerethez,
de a csapatunk magja kialakult, és itt van velünk" - szögezte le Golovin.

"A selejtezők nagyon jól sikerültek abból a szempontból is, hogy nemcsak csapatként csiszolódtunk jobban össze, de elkezdtük felcsipegetni azt a nemzetközi rutint, amire óriási szüksége van egy ilyen fiatal csapatnak.

- mondta a kapitány.

A magyar női kézilabda-válogatott a második kalapból várja a novemberi, szlovén, északmacedón és montenegrói közös rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének csütörtöki, ljubljanai sorsolását.

A Golovin Vlagyimirral készült teljes interjú IDE KATTINTVA tekinthető meg!