Görbicz Anita válogatott játékosokat akar nevelni a Győr női kézicsapatánál

GÖRBICZ Anita Győri Audi ETO kézilabda
Debrecen, 2022. május 20. Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC elnöke a női kézilabda NB I-ben játszott DVSC Schaeffler - Győri Audi ETO KC mérkőzésen a debreceni Hódos Imre rendezvénycsarnokban 2022. május 20-án. Győzelmével bajnok lett a Győr csapata. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Görbicz Anita szerint változatlan a célkitűzés a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál, azaz megnyerni a bajnokságot és a kupát, valamint bejutni a Bajnokok Ligájában a négyes döntőbe.

A klubelnök kiemelte, nagy dolog, hogy visszaszerezték a bajnoki címet, mert így a következő szezonban automatikusan indulhatnak a BL-ben, és nem kell "zöld kártyára" várniuk.

értékelte a BL-idényt Görbicz Anita, aki egy év alatt lett játékosból sportigazgató, majd elnök. Az idei, budapesti fináléban a Győr 33-31-re kikapott a norvég Viperstől.

Görbicz Anita szerint változatlanok a célok a következő szezonban is Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Görbicz Anita kiemelte, nem titok, hogy válogatott játékosokat akar nevelni a klubnál, szeretné átadni a tapasztalatát a gyerekeknek.

Hozzátette, ehhez egy új struktúrát állítanak fel, jobban kontrollálják az edzőket és a játékosokat, akiknek pszichológus is segít.

Az is motiválhatja őket, hogy lássák, igenis be lehet kerülni az ETO felnőtt csapatába - hangsúlyozta Görbicz Anita, aki második gyermekét várja, ezért a "babázás" mellett ősszel várhatóan kevesebb ideje jut majd a klubra, de - amint jelezte - nagy stáb dolgozik a feladatok ellátásán.