Timo Werner megpróbál az új főnökének hízelegni

Magyarország-Németország, mérkőzés, labdarúgás, nemzetek, ligája, foci, futball, meccs, Magyarország, Németország, Budapest
Germany's forward Timo Werner runs with the ball during the UEFA Nations League football match Hungary v Germany at the Puskas Arena in Budapest on June 11, 2022. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
A londoni kékeknél futballozó német válogatott támadó az Egyesült Államokban járt, és a Los Angeles Dodgers csapatának stadionjában a baseballt is kipróbálta.

Az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő kaliforniaiak a közösségi oldalukon tettek közzé egy képet Timo Wernerről, ahogy a stadionjukban és a Chelsea-éhez hasonlóan kék mezükben pózol.

A két csapat nem teljesen független egymástól, hiszen a Los Angeles-iek résztulajdonosa az a Todd Boehly, aki nemrégiben szerezte meg a Chelsea Football Club tulajdonosi jogát is Roman Abramovicstól.

Werner a német futball egyik legnagyobb ígéreteként került Lipcséből a Chelsea-be 2020 nyarán, ám az utóbbi két szezonban a bajnokságban és a nemzetközi kupában is jóval gyengébb teljesítményt nyújt, mint korábbi csapatában, aminek köszönhetően a 2021-22-es szezonban már nem is számított alapembernek Thomas Tuchelnél.

A Dodgers a most zajló MLB-szezonban jelenleg 40 győzelemnél és 25 vereségnél zár, de a negatív júniusi mérlegük alapján ráférne a csapatra az erősítés.