Óriási siker volt a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia

2022.07.24. 20:16

Nemzetközi kosárlabda-konferenciát rendeztek a hétvégén Pécsen a Rátgéber Kosárlabda Akadémián. 

A két nap során közel húsz elméleti és gyakorlati előadást hallgathattak, nézhettek meg a jelenlévők, akik nagyon értékes tudásanyaggal lettek gazdagabbak. Az esemény sztárvendége, Nick Nurse a 2018/19-es szezonban bajnoki címig vezette a Toronto Raptorst az NBA-ben, 2020-ban pedig ő lett az év legjobb edzője a tengerentúlon. 

A legnagyobb sikert az NBA-bajnok szakember, Nick Nurse aratta, akit egy torával is megleptekForrás: Mediaworks Hungary Zrt.

"A Nemzeti Kosárlabda Akadémia az infrastruktúrát illetően csúcskategóriás, ez pedig egy topesemény. A célunk az, hogy aki ide eljön, azt mondhassa, több és jobb lettem, mint tegnap voltam. Szenzációs két napot töltöttünk itt. A legnagyobb feladatunk az, hogy kosárlabdakultúrát építsünk! Köszönöm minden jelenlévő hozzáállását, érdeklődését, folytatni fogjuk: decemberben vagy januárban jön a következő állomás!" - idézi a szervezők közleménye a pécsi női csapattal korábban kilenc bajnoki címet szerzett Rátgéber Lászlót.

Robert McKillop is rendkívül elismert szakemberForrás: Robert McKillop

"Mindenféle túlzás nélkül mondhatom, hogy amit itt láttam, ahhoz fogható nincs a világon! Fantasztikus, hogy milyen körülmények között képezhetik itt a tehetségeket egy kiváló szakember, Rátgéber László vezetésével" - fogalmazott az amerikai Davidson Wildcats egyetemi csapatának mestere, Robert McKillop, akinek a kezei közül került ki a világsztárrá fejlődő Stephen Curry.

Ajánlataink