Vágólapra másolva!
A német kosárlabda válogatott az NBA-ben szereplő Dennis Schröder vezérletével 107-96-ra győzött a görögök elleni negyeddöntőben a férfi kosár-Eb-n. A Houston Rockets játékosát, Dennis Schrödert és családját halálosan megfenyegették a dühös görög szurkolók a meccs után.

Schröder 26 ponttal, 8 assziszttal és 3 lepattanóval járult hozzá a Görögország elleni győzelemhez, a mérkőzés után viszont nem ünnepelhette felhőtlenül a továbbjutást, mert halálos fenyegetéseket kapott az ellenfél szurkolóitól.

A Nemzeti Sport megírta, hogy a sztárkosaras felesége, Ellen a saját Instagram-oldalán indított élő videóban számolt be arról, hogy száz görög szurkoló kívánta férje és gyermekei halálát.

Dennis Schröder halálos fenyegetéseket kapott a görög szurkolóktól Forrás: AFP/Oliver Behrendt

Meg sem tudom mutatni mindegyik üzenetet, olyan sok van" - mondta Ellen Schröder, hozzátéve, hogy voltak álprofilok, de több valós felhasználó is arcát vállalva fenyegette őket.

Sajtóhírek szerint Schröder mellett a német válogatott játékosai közül még Andreas Obst és Franz Wagner is kapott fenyegetéseket a meccs után a görögöktől.