Vágólapra másolva!
A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is százszázalékos, miután 30-28-ra legyőzte Izlandot a svéd-lengyel közös rendezésű világbajnokságon. A találkozót követően a hatalmas bravúrokat bemutató Mikler Roland és Ancsin Gábor beszélt a szenzációs sikerről és a magyar csapat elszántságáról az M4 Sport kamerái előtt.

"Mindent elő kellett rántani, de nem csak nekem, hanem az egész csapatnak.

– kezdte a válogatott kapusa, aki arra is választ adott, hogyan tudott a csapat higgadt maradni a kiélezett pillanatokban.

Mikler szerint csodát hajtott végre a válogatott Forrás: AFP/Johan Nilsson/Tt

"Egyetlen percre sem lehet elengedni a mérkőzést, hiszen hatvan percig tart. Látjuk azt, hogy

Olyan tartás van ebben a csapatban, és a legfontosabb pillanatokban így együtt vagyunk, és ez tud segíteni ezekben a periódusokban is" – fogalmazott Mikler.

Ancsin Gábor nagyon fontos gólokkal segítette győzelemhez a csapathoz, a 32 éves kézilabdázó nehezen találta a szavakat a szenzációs győzelem után.

Ancsin Gábor nehezen hitte el, hogy a magyar csapat legyőzte Izlandot Forrás: AFP/Johan Nilsson/Tt

Fel lehetne írni a szponzorok közé fájdalomcsillapítók nevét, majd, ha kimegy a hatásuk, akkor kiderül, hogy is vagyok valójában. Nagy-nagy köszönet az orvosi stábnak, hogy összeraktak erre a meccsre. Félidőben Chema azt mondta, hogy nyugodjunk meg, mert ez a csapat már többször megmutatta, hogy a legnehezebb helyzetben is talpra tudunk állni" – nyilatkozta az M4 Sportnak Ancsin.