Magyarországra igazolt Marco Rossi fia

2023.05.25. 11:22

A Circolo Canottieri Ortigia 1928 pólócsapata a hivatalos oldalán közölte, hogy a magyar fociválogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a fia, Simone Rossi elhagyja a csapatot és az OSC-hez igazol. A hírt azóta a magyar klub is megerősítette.

"A játékos közelebb kerül édesapjához, Marco Rossihoz" - írta a klub az Instagram-oldalán a hírhez. Hozzátették, sajnálják, hogy egy ilyen fantasztikus játékost elveszítettek, de el kell fogadni a döntését.

Marco Rossi fia az OSC-hez igazoltForrás: instagram.com/mrrossiofficial/

„Négy csodálatos év volt – mondta Simone Rossi. - Egyrészt gyorsan elrepültek, másrészt egy egész életnek tűntek. Fontos kapcsolatokat alakítottam itt ki, amelyeket mindig a szívemben fogok őrizni. Talán nem élveztem eléggé az elmúlt két hónapot, mert túl sokat gondolkodtam a jövőn, de sajnos az élet döntésekből áll, és olyan döntéseket kell hoznod a jövőd érdekében, amelyek gyakran nehézek" - tette hozzá.

 A hírt az OSC is megerősítette, a közösségi oldalán köszöntötte az új érkezőket a klub.

Érkező játékosainkat köszöntjük! Baksa Benedek, Lars ten Broek, Gaszt Roland, Grieszbacher Márk, Simone Rossi, Szalai Péter, és az edzői stábba Kovács Róbert!