Vágólapra másolva!
A sorozatban harmadik Bajnokok Ligája-győzelmét arató norvég Vipers Kristiansandtól elszenvedett vereség után a könnyeiket törölgető ferencvárosi kézilabdázók nyilatkoztak az Origónak az MVM Dome-ban rendezett négyes döntő éremosztója után.

A találkozót két góllal záró, de az idényt a Bajnokok Ligája legeredményesebb magyar játékosaként záró Klujber Katrin, elmondta elképesztő hullámvasutazás van a csapat mögött, és az elvesztett döntő miatt ugyan még szomorú, de az ezüstérem biztos, hogy kiemelt helyre kerül a vitrinjében.

A csapat magyar válogatott kapusa, Janurik Kinga elmondta, tudják, hogy óriási dolog, amit elértek, és így is tekintenek rá, mindenki büszke a megszerzett, és nem mellesleg jó nehéz BL-ezüstéremre. És persze most már, hogy megérezték az ízét, szeretnének minél többször pályára lépni a Bajnokok Ligája utolsó két játéknapján.

A 20 éves Kukely Anna első Fradiban töltött szezonja végén BL-döntőben léphetett pályára, nem csoda, hogy a megszólalók közül ő volt leginkább megilletődve.