Világbajnok sztárjátékos érkezhet a Fradiba, közel a megszerzése

2023.06.06. 07:23

Görög sajtóhírek szerint a kétszeres olimpiai-, egyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Dusan Mandics a következő idényben az FTC-Telekom vízilabdacsapatában folytatja a pályafutását – vette észre a Magyar Nemzet.

A szerb klasszis jelenleg a Novi Beograd játékosa, amely a hétvége során ezüstérmet szerzett a Bajnokok Ligájában. Mandics azonban nem volt ott a hazai nyolcas döntőben, ugyanis a csapat vezetőedzője két hónapja kitette a csapatból, a klub pedig felfüggesztette a 28 éves vízilabdázó játékjogát.

Dusan Mandics a Fradiban folytathatja a karrierjétForrás: AFP/Angela Weiss

A világ egyik legjobb balkezes játékosa így várhatóan csapatot vált a nyáron, és a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy a magyar bajnoki címvédő Ferencvárosba igazol. Mandicsot már öt éve is megpróbálta megszerezni a Fradi, de a szerb játékos akkor maradt az olasz Pro Reccóban, ahonnan 2021-ben igazolt Belgrádba. 

A szerb válogatottban az elmúlt évtizedben alapembernek számító, és minden nagy trófeát legalább egyszer elhódító Mandics korábban kétszer nyert Bajnokok Ligáját: 2011-ben a Partizan Beograd, 2021-ben a Pro Recco színeiben.

Ajánlataink