Társoldalunk:

Tánccal búcsúztatták az idényt az FTC kézisei

Hagyományaihoz híven a Rákóczi hajón rendezett bankettel búcsúztatta a szezont a Herz-FTC nőikézilabda-csapata. A kézilabda ezúttal csupán az est apropóját és keretét adta, a zöld-fehér lányok sokkal inkább tánctudásukkal kerültek reflektorfénybe.

Fotó: SZTÁR Sport
Kirsner Erika nem csak a kéziben, a táncban is nagyon ügyes
Az évadzáró első, hivatalos részében a szakosztály és a magyar kézilabdaélet vezetői természetesen újra felidézték a klub idei kimagasló eredményeit, és egy sportszergyártó cég jóvoltából ajándékokkal is megköszönték a Bajnokok Ligája-ezüstérmes és magyar bajnoki aranyérmes együttes sikerkovácsainak a szezont.

Az elmúlt események mellett néhány pillanatra a jövő is szerepet kapott a zöld-fehér hajón, Maglódi Lajos szakosztály-igazgató bemutatta a Ferencváros két új szerzeményét. A Herz-FTC színeiben folytatja pályafutását a Hódmezővásárhelyről érkezett 21 éves irányító-átlövő, Barna Éva, aki az ünnepélyes eseményen még kissé megilletődötten vallotta be, hogy átigazolásával gyerekkori álma teljesült, hiszen mindig egy nemzetközi porondon is eredményes, igazi nagycsapatba vágyott.

Fotó: SZTÁR Sport
Az egész csapat ünnepelt a hajón
A Fradi régi-új játékosa, Brigovácz Nikolett sokat mesélhet új társának a csapategységről, az átlövő ugyanis már harmadszor (ezúttal a dán Slagelse csapatából) tért vissza a Népligetbe.

A kötetlen program fő műsorszámát természetesen az együttes közös táncolása jelentette. Németh András vezetőedző ezúttal is mozgásra invitálta lányait, és szusszanásnyi szünetet sem engedélyezett tanítványainak. A hölgyeknek persze ezúttal sem kellett kétszer mondani, szívesen adtak ízelítőt tudásukból a táncparketten is.

Pircs Anikó

Ajánlat:

A nőikézilabda-NB I végeredménye

Korábban:

Tizedszer bajnok a Herz-FTC

Fórum:

Kézilabda