Vágólapra másolva!
Többet nem hibázhat a magyar férfikézilabda-válogatott a portugáliai világbajnokságon, ha komolyan gondolja a továbbjutást. A hátralévő három mérkőzés azért fontos, mert az argentinok felrúgva a papírformát nagyon jól szerepelnek, ezáltal a magyaroknak lehet, hogy három győzelem kell a továbbjutáshoz.
Forrás: MTI
"Most már nem hibázha-tunk" - mondta Skaliczki
Fotó: MTI


"Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy most már nem hibázhatunk. Több játékos nem úgy teljesített, ahogy az elvárható lenne. Sokkal agresszívebben, akaratosabban, bátrabban kell pályára lépni. Nem kell kétségbeesni, egynapos pihenő a rendelkezésünkre áll, ezalatt a formák is javulhatnak" - mondta Skaliczki László a mérkőzés után, s bizony egy kis önbizalomnövelő s a továbbjutás szempontjából lényeges csütörtöki, szaúdi meccs előtt nem ártana, ha igazolódnának a kapitány szavai.

Kézilabdahttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=24100Menetrend/sport/csapat/kezilabda/20030108akezivb.htmlVb-keret/sport/csapat/kezilabda/20030115aferfikezilabdavalogatott.htmlAmit tudni kell/sport/csapat/kezilabda/20030115amit.html

A francia sajtó önbizalomnövelő edzésként titulálta a mérkőzést, s a magyarokat fizikálisan és technikailag is korlátolt csapatnak titulálta. "Elégedettek vagyunk, mert még időben ébredtünk. Az ilyen típusú mérkőzések egyszer már világbajnokká tettek bennünket, nem kellett mást tennünk, csak a találkozó elején tíz percig komoly nyomást gyakorolni az ellenfélre. Az átlövőket kizártuk a játékból, a szélsők pedig gyorsan feladták az egy-egy elleni küzdelmet" - nyilatkozta a találkozót követően Daniel Narcisse.

"Az első félidőben kifejezetten magas színvonalon játszottunk, főleg a védekezésben. Gyorsan eldöntöttük a mérkőzést, s végig kezünkben tartottuk az irányítást. Ezt előre belekalkuláltuk, teljesen más meccset vártunk, mint a hétfői nyitányon, Szaúd-Arábia ellen" - nyilatkozta a L'Equipe-nek Claude Onesta szövetségi kapitány.