Társoldalunk:

Huszonhetedszer is bajnok lett a Hypo

Esélyt sem hagyott a Wiener Neustadt nőikézilabda-csapatának a Hypo Niederösterreich együttese, amely az osztrák kézilabda-bajnokság fináléjában kettős győzelemmel diadalmaskodott. A csapat sikeréhez Balogh Beatrix játékosként, Gyurka János pedig edzőként járult hozzá.

Nagyon simán, veretlenül, sorozatban 27. alkalommal nyerte meg az osztrák nőikézilabda-bajnokságot a Hypo Niederösterreich együttese. A magyar szakvezető, Gyurka János által dirigált csapat a negyeddöntőben a Goldmanndruck Tulln ellen 36-14-re, az elődöntőben a Hypo Baden ellen 54-15-re győzött.

Döntőbeli ellenfele a Wiener Neustadt volt, amelyet az első összecsapáson 28-16-ra vert, majd a visszavágón 62-12-re kiütött. A csapatban Balogh Beatrix nem lépett pályára, a magyar válogatott jobbszélsője még egy áprilisi, csehországi nemzetközi tornán szenvedett keresztszalag-szakadást.

Osztrák nőikézilabda-döntő, 2. mérkőzés
Hypo NÖ - Wr. Neustadt 62-12 (32-5)
Südstadt, 100 néző
gól: Engel 10, Logvin 8, Piedade 7, Rotis 7, Budecevic 6, Latakaite 6, Tarculovska 4, Bozovic 4, Sinkarenko 4, Horacek 4, Spiridon 2, illetve Grasl 3, Sypkus 3, Wurzer 2, Schügerl 1, Filipovic 1, Sanz 1, Studeny 1.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK