Vágólapra másolva!
Horvátországi információink szerint lehet, hogy jövőre nem Zdravko Zovko irányítja a Fotex-Veszprém férfikézilabda-csapatát. Ugyanis előfordulhat, hogy a horvát tréner a szezon végén hazatér, s a Podravka női bajnokcsapatának irányítását veszi át.

A nyáron változások várhatóak a Fotex-Veszprém férfikézilabda-együttesénél, amely kulcsjátékosai mellett lehet, hogy edzőt is vált. Zágrábi információink szerint ugyanis a csapat horvát kontingense közül ketten szinte biztos, hogy távoznak. Zdravko Zovko vezetőedző, akit a hírek szerint férficsapatok is kerestek, nagyon közel áll a megállapodáshoz, miszerint ősztől már a kaproncai Podravka női csapatának kispadján ül. A Koprivnica megnyerte a bajnokságot, s nagy terveket szövöget a következő idényre.

Kézilabdahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=24100

Mirza Dzomba iránt továbbra is érdeklődik a spanyol Ciudad Real, a világbajnok jobbszélső átigazolási díja 150 ezer euró, azaz mintegy 37 millió forint. Goluza és Jovic szerződése még két esztendőre szól, ők várhatóan maradnak.

A pletykák szerint kapusposzton is történhet változás, ugyanis a német Magdeburg szívesen leigazolná Fazekas Nándort, a válogatott hálóőrét. A német együttesben nem elégedettek a szurkolók és a szakvezetők Martin Ziemer, Christian Gaudin és Torsten Friedrich szereplésével. Ha valóban bekövetkezne a váltás, új Fotex-kapusként a Győr fiatal válogatottja, Tatai Péter a kiszemelt.