Vágólapra másolva!
Újoncként az ötödik helyen zárta a 2002-2003-as idényt a Tatabánya-Carbonex KC férfikézilabda-együttese, amely a másodosztályból felkerülve rutinos játékosokkal vágott neki a bajnokságnak. Ugyan jövőre többen visszavonulnak, a csapat nem gyengül: Szatmári János, Rosta István és Szotyori István érkezésével ugyanis újabb válogatott klasszisok kerülnek az együtteshez.

Az alapszakaszban elért hatodik hely után a rájátszásban két győzelmet (a Győr és a Cegléd ellen) és egy döntetlent aratott (a Dunaferrel szemben) a Tatabánya-Carbonex KC férfikézilabda-együttese, s végül megelőzve a Cegléd csapatát az ötödik helyen zárta a bajnokságot.

A gárda rutinos tagjai közül többen már nem is szerepelnek a következő idényben, így a 108-szoros válogatott Sibalin Jakab, a 135-szörös válogatott dr. Borsos Attila és Nagy Péter kapust már a Dunaferr elleni utolsó bajnokin elbúcsúztatták a klub vezetői.

A csapat azonban nem gyengül meg jövőre sem, hiszen újabb klasszisok érkeznek a bányászvárosba. Szatmári János, a válogatott jelenlegi kapusa a Dunaferrtől érkezik, a 35-szörös válogatott Rosta István Orosházáról szerződik Tatabányára, míg Szotyori István (19-szer játszott a nemzeti csapatban) Franciaországból, a másodosztályú HBC Villefranche-Beaujolais gárdájától igazol haza.

Új szerzemény még a jobbszélső Iváncsik Tamás (Győr), illetve a junior válogatott irányító, Szögi Balázs (Pécs) is. Korábban felröppent a hír, hogy az Arab Emírségekből visszaérkező Mohácsi Árpáddal is tárgyal a klub, de úgy tűnik, az átlövő egyelőre marad a Fotex játékosa.