Vágólapra másolva!
Három új játékossal vág neki a Cornexi-Alcoa nőikézilabdacsapata a 2003/2004-es évadnak. A gárda szerződtette Csenki Juditot Vácról, míg Romániából egy balkezes átlövő, Nanita és egy válogatott kapus, Kerekes érkezett Fehérvárra.

Hétfőn kezdi meg a felkészülést a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapata a 2003/2004-es esztendőre. A bajnoki negyedik helyen végzett együttes új szakmai vezetése, Farkas József és Szabó Edina három frissen igazolt játékossal számolhat, míg a tavalyi keretből két válogatott klasszis is távozik.

Ami már bizonyos: Németh Helga a dán Viborg ajánlatát fogadta el. Bár a két klub között még tart az egyezkedés az anyagiak tekintetében, várhatóan hamarosan megállapodnak a vezetők. Farkas Andrea sorsa még bizonytalan, a válogatott kapus a jelek szerint visszavonul. Amennyiben mégsem tenné, akkor is csupán epizódszerep várna rá. A klub ugyanis szerződtette Kerekes Ildikót, a Vilcea román válogatott kapusát.

Németh Helga helyét is román játékos foglalja el, a balkezes átlövő posztjára Georgeta Nanita érkezik az Universitatea Remin Deva együttesétől. A magyarok közül Csenki Judit Vácról tér "haza", a kézilabdázó korábban két szezont már lehúzott Fehérvárott. A szakvezetés igényt tart Lőw Andreára is, a szélső a francia másodosztályból érkezik vissza, miután kölcsönadási szerződése lejárt.

A csapat hétfőtől teljes intenzitással edz, ami biztos, az edzőmérkőzések mellett augusztus végén hivatalos a dániai Hummel-kupára. A keretben nagyobb változás már nem várható, a korábban beharangozott Eb-gólkirálynő, Simona Gogirla egyelőre megfizethetetlennek tűnik a Cornexi számára.