Vágólapra másolva!
Bécsben elkészítették a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2003/2004-es csoportbeosztását. Az új lebonyolítási forma értelmében mostantól 32 csapat indulhat a legrangosabb kupasorozatban, Magyarországot két gárda, a Fotex-Veszprém és a Pick-Szeged is képviseli, utóbbi hihetetlenül nehéz kvartettbe került.

Könnyű, vagy mondjuk inkább úgy, verhető ellenfeleket kapott a Fotex-Veszprém férfikézilabda-csapata a Bajnokok Ligája bécsi sorsolásakor. A magyar bajnok a dán Skjern együttese mellett a lengyel Kielce ellen meccsel, a csoport negyedik tagja a Fiqas Aalsmeer (holland)-RK Boszna Szarajevó (bosnyák) párharc továbbjutója lesz.

Sokkal nehezebb feladat előtt áll a Szeged, amely a norvég Sandefjord és a horvát RK Zagreb mellett minden bizonnyal a görög Filipposz Veriasszal (Doros és Éles csapatával) kerül össze - feltéve ha a hellén gárda legyőzi a selejtezőben a litván Granitas Kaunast

A csoportbeosztás:
A csoport: TBV Lemgo (német), HC Papillon Conversano (olasz), B.M. Ciudad Real (spanyol), ZTR Zaporozsje (ukrán)

B csoport: SC Magdeburg (német), FC Barcelona (spanyol), Vardar Szkopje (macedón), Haukar Hafnarfjördur (izlandi) vagy Bernardo-Aveiro (portugál)

C csoport: Prule 67 Ljubljana (szlovén), ASKI Ankara (török), RK Partizan Belgrad (szerb), Kolding IF (dán)

D csoport: Csehovszki Medvegyi Moszkva (orosz), Ademar Leon (spanyol), Montpellier (francia), Alpla HC Hard (osztrák) vagy Arkatron Minszk (fehérorosz)

E csoport: Sandefjord TIF (norvég), Pick-Szeged, RK Zagreb (horvát), HC Granitas Kaunas (litván) vagy Filipposz Veriasz (görög)

F csoport: SG Flensburg-Handewitt (német), Redbergslids IK (svéd), Celje Pivovarna Lasko (szlovén), Handballclub Tongeren (belga) vagy MSK Povazská Bystrica (szlovák)

G csoport: Skjern Handball (dán), Fotex-Veszprém, KS Vive Kielce (lengyel), Fiqas Aalsmeer (holland) vagy RK Boszna Szarajevó (bosnyák)

H csoport: Pfadi Winterthur (svájci), RK Metkovic Jambo (horvát), Chambery (francia), HC Banik Karvina (cseh).

A nyolc csoportból az első és második helyezettek jutnak tovább a decemberi nyolcaddöntőbe. A harmadikok nem búcsúznak, hanem a KEK nyolcaddöntőjében folytatják, ugyancsak decemberben.

A játéknapok: október 11/12., 18/19., november 8/9., 15/16., 22/23., 29/30.

A Szeged menetrendje:
1. forduló: Sandefjord (idegen)
2. forduló: Kaunas/Veriasz (otthon)
3. forduló: Zagreb (o)
4. forduló: Kaunas/Veriasz (i)
5. forduló: Sandefjord (o)
6. forduló: Zagreb (i)

A Veszprém menetrendje:
1. forduló: Aalsmeer/Szarajevo (i)
2. forduló: Kielce (o)
3. forduló: Skjern (i)
4. forduló: Kielce (i)
5. forduló: Aalsmeer/Szarajevo (o)
6. forduló: Skjern (o)