Társoldalunk:

Győzelemmel rajtolt a Szeged a kézi BL-ben

Négygólos vereséget szenvedett a Csömör az ukrán Portovik Juzsnyij otthonában a férfikézilabda KEK-ben a 16 közé jutásért rendezett első mérkőzésen.

Férfi KEK, a 16 közé jutásért, 1. mérkőzés:
Portovik Juzsnyij (ukrán) - Csömör KSK 24-20 (12-11)

Nem kezdett megilletődötten a története első nemzetközi kupamérkőzésén szereplő Csömör és 3-1-re elhúzott. A hazaiak viszont rendezték soraikat, 10-6-ra fordítottak, de aztán a szünetig sikerült minimálisra csökkenteni a hátrányt.

A 2. játékrészben is jól tartotta magát a magyar gárda és felváltva vezettek a csapatok. A hajrában a Portovik játszott jobban és szerzett 4 gólos előnyt az október 18-i visszavágóra.

A gyenge 2. félidei teljesítmény miatt hatgólos vereséget szenvedett a Cornexi-Alcoa az osztrák McDonald's Wiener Neustadt otthonában a nőikézilabda EHF-kupa 32 közé jutásért rendezett első mérkőzésén. 

Nőikézilabda EHF-kupa, a 32 közé jutásért, 1. mérkőzés:
McDonald's Wiener Neustadt (osztrák) - Cornexi-Alcoa 28-22 (13-14)

Az első játékrészben a Cornexi végig vezetett, olykor 3 góllal is. A folytatásban váratlanul összeroppant a magyar csapat, rengeteg hibával játszott, s a védekezés is gyenge volt. A jövő szombati székesfehérvári visszavágón nagy formajavulásra
lesz szükség  a továbbjutás kiharcolására.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK