Vágólapra másolva!
A múlt és a jelen csillagainak közreműködésével rendeznek kézilabdagálát az Újszegedi Sportcsarnokban december 30-án délután. A szervezők hagyományt kívánnak teremteni, hogy a népszerű sportág mindig méltóképpen zárhassa az adott évet.

A program délben kezdődik a szponzorok-médiaválogatott összecsapással, majd - hogy a jövőről is képet kapjon az érdeklődő - szivacslabdás kölyöktalálkozók lesznek. Ezután csap össze, remélhetőleg a fair play szellemében, a Pick Szeged és a Fotex KC Veszprém szurkolói csapata. A műsor eddigi része ingyen tekinthető meg, ami ezután jön, arra egységesen 1500 forintba kerül a belépő.

A sorban a következő a női, majd a férfi nosztalgiaválogatott mérkőzése lesz. Fellép - többek között - az évszázad legjobb magyar játékosának választott Sterbinszky Amália és Kovács Péter, valamint Rácz Mariann, Elekes Csilla, Gódorné Nagy Mariann, Kökény Beatrix, Pádár Ildikó, Gyurka János, Iváncsik Mihály, Marosi László és Varga István.

A gálát a jelenlegi női és férfi válogatottakból összeállított vegyes Ászok-Király, speciális szabályok szerint játszandó, vélhetően show-elemekkel tarkított csata zárja. Az All Star-mérkőzésre a közönség állíthatja össze a sorokat. Szavazni a kezilabdagala.hu internetes oldalon lehet, itt egyébként minden további információ megtalálható az eseményről.