Vágólapra másolva!
Csütörtökön délelőtt autóbalesetet szenvedett Zsiga Gyula, a magyar női kézilabda-válogatott másod- és az NB I-ben szereplő Kiskunhalasi NKSE vezetőedzője.

Zsiga Gyula a távirati iroda érdeklődésére elmondta, hogy 9 óra körül Kecskemét határában, a nagy havazásban lassan haladt a forgalom. Előtte egy baleset miatt a sor megállt, autójának hátulról egy kamion nekiütközött, így a kocsi oldalról belevágódott az előtte álló teherautóba.

"Az ütközéskor felrepedt a fejbőröm, s erősen vérzett. Hamar kiért a mentőautó, beszállítottak a kecskeméti kórházba, ahol összevarrták a sebet. A körülményekhez képest jól vagyok" - mondta a kiváló szakember.

Hozzátette, 24 órás megfigyelés után, ha minden rendben lesz, hazaengedik.

Zsiga Gyula elmondta azt is, szeretne minél előbb visszatérni klubjához, mert a hétvégén már bajnoki mérkőzés következik.

Hat napon belül ez a második autóbaleset, amely a kiskunhalasi klubot érinti. Szombaton négy játékos - Gönczöl Tünde, Veres Györgyi, Schmidt Erika és Gulyás Nikolett - kocsija őzzel ütközött és fának rohant. Veres könnyebb bordasérülést szenvedett, míg Gönczöl életveszélyes állapotba került, azóta javult az állapota.