Vágólapra másolva!
A két szlovák válogatott kézilabdázó, Jana Caltíková és Dagmar Stuparicova után egy erdélyi játékossal erősített a Debrecen együttese. Erdős Melinda a francia bajnokság utolsó helyén végző Aunis Handball La Rochelle-Périgny csapatából érkezik a cívisvárosba.

Kétéves szerződést kötött a Debrecen nőikézilabda-csapata Erdős Melindával. Az 1979-es születésű, 185 cm magas, 74 kg testsúlyú erdélyi játékos a gall pontvadászat utolsó helyén végző Aunis Handball La Rochelle-Périgny csapatából érkezik a Hajdúságba.

Erdős a hírek szerint mind bal-, mind jobbátlövő-poszton is bevethető, a francia bajnokságban viszont nem gólérzékenységével tűnt ki, 12 mérkőzésen mindössze 26 gólt lőtt.

Az erdélyi magyar sportoló (aki Marosvásárhely és Zilah után játszott a Páll Tibor irányította Vácban is, s 2002-ben szerződött a francia Fleury les Aubris csapatába) a harmadik új játékos a Loki keretében, a két szlovák, Jana Caltíková és Dagmar Stuparicova június 21-én érkezik Debrecenbe egy villámlátogatásra.

Az új edző személye egyelőre még nem dőlt el, a hírek szerint debreceni kötődésű szakember (Köstner Vilmos vagy Bíró Imre) ülhet le a kispadra.