Vágólapra másolva!
Újabb hároméves szponzori szerződést kötött a T-Mobile Magyarország Rt.-vel a Pick Szeged férfikézilabda-csapata, a 2008. június 30-ig szóló megállapodást Lele Ambrus, a klub elnöke és Sugár András, a telekommunikációs vállalat első embere írta alá hétfőn Budapesten. A gárda Nenad Perunicic révén világklasszissal erősödött.

A sajtótájékoztatón Lele Ambrus ügyvezető elnök bejelentette, hogy sikerült megszerezni a kétszeres BL-győztes Nenad Perunicicet is, aki 140-szer szerepelt a szerb-montenegrói nemzeti együttesben. A szerződés protokollszerű aláírására minden bizonnyal csütörtökön, Szegeden kerül sor.

A Szeged a 2005-2006-os szezonra eddig szerződtette már Milorad Krivokapicot (Dunaferr), Bakos Dávidot, Lendvay Pétert (mindkettő PLER), valamint Herbert Gábort (Győr). Laluska Balázs a spanyol Ademar Leónban, míg Kotormán Attila és Szabó Péter a Pestszentlőrincben folytatja.

A sajtótájékoztatóval egybekötött eseményen Lele reményét fejezte ki, hogy a csapat meg tudja hálálni a bizalmat, s egyben jelezte: az elmúlt években a bajnokság szorossá tétele volt a cél, mostantól azonban a győzelem reményében kezdi a gárda a bajnoki szezont, s a Bajnokok Ligájában is szeretnének előrébb lépni.

Újhelyi István társadalmi elnök azt hangsúlyozta, hogy a most megkötött és az elmúlt időszakban aláírt szponzori szerződések mindegyike stratégiai jellegű, hosszú távra köttettek, ami garantálja a színvonalas, zavartalan munkát, s komolyabb célok elérését.

Sugár András jelezte, a T-Mobile-nak fontos a sportág, s a megállapodás bizonyítja a cég elkötelezettségét a kézilabda és a csapat iránt is.

(MTI) / [origo]