Társoldalunk:

Hornyák két évre Győrbe szerződött

2006.05.11. 15:50

A bajnok Győri Graboplast ETO nőikézilabda-csapatában folytatja pályafutását a Vác válogatott átlövője, Hornyák Ágnes. A Dunaferr ukrán átlövőt szerződtethet.

Sajtóreggeli keretében mutatta be a 2006-2007-es szezon első igazolását a Győri Graboplast ETO nőikézilabda-csapata. A bajnokcsapat kétéves szerződést kötött Hornyák Ágnessel. A Vác válogatott átlövője elmondta, sok kérője volt, de nem volt számára kérdés, hogy a legjobb magyar csapat ajánlatát fogadja el.

Tudja, hogy meg kell küzdenie a csapatba kerülésért és a válogatottságért is, de szereti a kihívásokat, és szerette volna már kipróbálni magát. egy nemzetközileg is magasan jegyzett csapatban

A Graboplast ETO pénteken délelőtt még edz egyet Győrben, majd különgéppel repül a KEK-döntő első mérkőzésére Podgoricába, ahol este újabb tréninget vezényel Róth Kálmán.

A handball.hu információja szerint ukrán válogatott játékossal erősít a Dunaferr nőikézilabda-csapata. A német Bundesligában szereplő SG 09 Kirchhof átlövőjét a 2004-es Európa-bajnokságon a magyar közönség is láthatta.

A Hessische/Niedersächsische Allgemeine újságban megjelent hírek szerint a német Bundesliga élvonalának tökutolsó helyen végző SG 09 Kirchhof csapatából erősít a Dunaferr gárdája. A 22 forduló során mindössze egy győzelmet, azaz összesen két pontot felmutató együttesből az ukrán átlövő, Vita Mukina folytathatja Dunaújvárosban pályafutását.

Az 1981. szeptember 13-án született átlövő korábban megfordult az ukrán Motor Zapirozzsja ás a szerb-montenegrói Knjaz Milos csapatában is. Az idei szezonban ő volt csapata második legeredményesebb gólszerzője: a 135 gólos román Pana mellett 85 találatot szerzett, ezzel a góllövőlista 24. helyén zárt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK