Vágólapra másolva!
Kialakult a december 30-án a budapesti Syma-csarnokban rendezendő kézilabda All Star-gálán fellépő csapatok kerete.

Immáron teljes a két csapatkapitány, Tóth Tímea (Ászok) és Gál Gyula (Királyok) együttese. Tóth Kirsner Erikához ragaszkodott, Kenyeres Fanni ezáltal Gál Gyula gárdájába került. Az év legjobb férfi játékosának választott beálló a gála erejéig még félretette a hagyományos Veszprém-Szeged rivalizálást is, és a Tisza-parti Vadkerti Attilát választotta, ennek értelmében Törő Szabolcs játszik majd az Ászoknál.

A csapatkapitányok a gála előtt naponta minden posztra egy-egy női és férfi játékost választhattak együttesükbe.

Forrás: [origo]

A Syma-csarnokban sorra kerülő kézilabdagálán a nyitó program a Ferencváros-Vasas női nosztalgiamérkőzése lesz, majd a médiaválogatott méri össze erejét az olimpikonokkal: az egyik oldalon a képernyő sztárjai (többek között Gundel Takács Gábor, Azurák Csaba vagy éppen Liptai Claudia), a másikon pedig egykori és mai világklasszis sportolók (Szécsi Zoltán, Zsivoczky Attila, Fábián László) mutatják meg kézilabdatudásukat.

A mérkőzéseken túl látványos "betétprogramnak" ígérkezik a férfi és a női ügyességi verseny, és az is kiderül, hogy a szurkolók szavazatai alapján ki nyeri el az Év kézilabdázója-közönségdíjat.

A program:
17 óra: Vasas '93 - Ferencváros '93 (női nosztalgiamérkőzés)
17.45: bombázók - női ügyességi verseny
18.20: olimpiai csapat - médiaválogatott
a szünetben: a levegő urai - férfi ügyességi verseny
19.15: csörgőlabda-bemutató
19.50: Ászok-Királyok - All Star-mérkőzés
a szünetben: az Év kézilabdázója-díjak átadása.