Vágólapra másolva!
Januárban Finnországban folytatja pályafutását Delmonte Madison, a fennmaradó holtszezonban viszont a PVSK-Panthers férfikosárlabda-csapatát erősíti. A baranyaiaknak azért volt szüksége a több poszton bevethető játékosra, mert légiósa, Campbell sérült. Körmendre visszatérhet a tavalyi bajnokcsapat ásza, Toroman.

Mivel meglehetősen elhúzódott a PVSK-Panthers férfikosárlabda-csapatában szereplő Chris Campbell lábadozása, a klub egy hónapra másik légióst igazolt a helyére. A kiszemelt nem más, mint a minden eddigi klubjában közönségkedvencnek számító Delmonte Madison.

A több poszton is bevethető kosaras januárban kezdi meg finn szerződését, addig pedig a pécsiek sorait erősíti, s várhatóan négy bajnoki mérkőzésen segíthet a Panthersnek. Madison korábban Körmenden, Pakson és Kecskeméten is játszott, most a pécsiek színeiben Nyíregyházán mutatkozik majd be.

Körmenden lassan hagyomány, hogy a rosszabb szezonkezdet után egykori sztárok térjenek vissza a csapathoz. Tavaly a vasiak úgy nyertek bajnokságot, hogy Németh István és Denis Toroman csatlakozott a csapathoz, a horvát irányító-bedobó most is segíthet. A játékos péntek óta a csapattal készül. Segítségére azért is szükség van, mert Lee Nixon kezdeményezte a klubnál szerződésének felbontását, hivatkozva az otthoni családi problémáira, melyek megoldásához haza szeretne utazni. Ugyanakkor ígéretet tett arra, hogy amíg a vezetőség nem talál helyette új légióst, természetesen a csapat rendelkezésére áll. A pletykák egyébként arról is szólnak, hogy a tavalyi másik légiós, Toya is visszajöhet Körmendre...