Társoldalunk:

Poprádon edzőtáborozik a nőikosár-válogatott

2005.07.05. 7:28
Hétfőn a Magas-Tátra fővárosába, Poprádba utazott a nőikosárlabda-válogatott kerete. Sterbenz Tamás szövetségi kapitány vezérletével jövő péntekig két hetet tölt a felvidéki üdülőhelyen, magaslati körülmények között az augusztusi Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő társaság.

Sterbenz a Finnország és Lengyelország elleni Eb-pótselejtezőkön számításba vehető kosarasok közül most Károlyi Andreára és Béres Tímeára (mindkettő Pécs) nem számít, de idővel mindketten csatlakoznak a kerethez. Eördögh Edit (MKB-Euroleasing Sopron) még mindig rehabilitációs munkát végez, az ő szereplése kérdéses. Iványi Dalmára akkor számíthat a kapitány, ha a klasszis irányító WNBA-csapata, a San Antonio Silver Stars kiesik a playoffból.

A Poprádban készülő keret:
hátvédek: Englert Orsolya (DKSK), Fegyverneky Zsófia (MiZo-Pécsi VSK), Németh erzsébet (Zala Volán), Török Szilvia (Szeged)
bedobók: Hagara Zsuzsa (BSE), Szakács Ildikó (MiZo-Pécsi VSK), Kovács Krisztina (BEAC), Czukor Tünde (Szekszárd)
centerek: Cserny Réka (MKB-Euroleasing Sopron), Papp Krisztina (BSE), Újhelyi Petra (Ramat Hasharon), Horváth Zsófia (BSE), Horváth Zsuzsa (MKB-Euroleasing Sopron)

Ch. Gáll András

KAPCSOLÓDÓ CIKK