Vágólapra másolva!
A horvát Predrag Kruscic lett a bajnoki elődöntős Albacomp férfikosárlabda-csapatának vezetőedzője.

Az egy hónapja távozott Farkas Sándort váltó, 50 éves szakember 1+1 éves szerződést kötött a Magyar Kupában ezüstérmes, az Európa-kupában pedig negyeddöntős klubbal.

Kruscic játékosként 1977-78-ban jugoszláv bajnoki címet, kupát és Korac-kupát nyert a Jugoplastika együttesével, majd trénerként szintén a splitieknél kezdett dolgozni, Bozsidar Maljkovics másodedzőjeként.

Ebben az időszakban a jugoszláv kadett- és junior-válogatottat is irányította, majd Svájcban vállalt munkát 1988 és 90 között. Később visszatért Horvátországba, ahol két gárdát is feljuttatott az élvonalba, aztán 1994-ben a rijekai Jadrankolornál dolgozott, ahol kupadöntő volt a legjobb eredménye.

Genfi kitérő után ismét Rijeka következett, majd visszatért Splitbe, ahol a BBC Splittel harmadik helyen végzett a bajnokságban, döntőbe jutott a hazai kupasorozatban és nyolcaddöntőig a Saporta-kupában.

2001 és 2003 között Szlovéniában, a Pivovarna Lasko csapatát gardírozta, két bajnoki bronzérem mellett a Goodyear-ligában, a Korac-kupában és az ULEB-kupában is a legjöbb négy közé jutott csapatával, olvasható a klub honlapján.