Vágólapra másolva!
A férfivízilabda-bajnokság 13. fordulójában a címvédő DOmino-BHSE hazai medencében 19-12-re nyert az UTE ellen. A mérkőzésen az újpesti Varga Tamás nyolc gólt szerzett, míg a házigazdáknál az egyaránt négy-négy találatig jutó Benedek Tibor és Biros Péter volt a legjobb.

férfivízilabda ob I, 13. forduló
Domino-BHSE - Dermax-UTE-VB Leasing 19-12 (3-2, 6-2, 6-3, 4-5)
Kőér utca, 200 néző
vezette: ifj. Juhász Gy., Fekete B.
Domino: Gergely I. - Fodor, Biros 4, Vári 1, dr. Molnár 2, dr. Kiss G. 2, Benedek 4. Csere: Györke (kapus), Bárány, Hárai 1, Kovács O. 1, Paján 3, Szabó B., Tóth M. 1.
UTE: Pelle - Dávid 1, Kovács R. 1, Varga T. 8, Regős 1, Suti, Gergely M. Csere: Áts (kapus), Benczur, Borsós, Debreczeni, Máthé, Somogyi, Zoufal., Vörös,
büntetők: 2/2, illetve 0

A hazaiak közül többen jubiláltak a mérkőzésen, Biros Péter a 200., Fodor Rajmund a 250., míg dr. Molnár Tamás a 300. meccsére készült a magyar élvonalban.

Az első játékrészben nagy csata folyt a medencében, az első gólt a Domino szerezte Benedek révén. Innen aztán mindig a vendégeknek kellett kapaszkodni, és a negyedet is egygólos hátrányban zárták.

A folytatásban a hazaiak sorra dobták góljaikat, míg az újpestiek öt percen keresztül nem voltak képesek a hálóba a találni, így komoly hátrányba kerültek. A harmadik negyedben a vendégek részéről csak Varga Tamás volt eredményes, míg a hazaiaknál szinte mindenki jól játszott, felváltva lőtték a gólokat a klasszisok.

Az utolsó nyolc percben már tíz góllal is vezettet a Kőér utcai legénység, így az utolsó perceket már kissé elkönnyelműsködték, aminek következtében a vendégek kozmetikáztak kicsit az eredményen.

Mobilpress