Ki megy ma? - Kuffour, Rothen

Vágólapra másolva!
A PSV Eindhoven holland középpályása, Philippe Cocu hazatért a PSV Eindhovenbe. A Blackburn Rovers 150 ezer fontért leigazolta a Leicester City skót válogatott csatárát, Paul Dickovot.
Vágólapra másolva!

A francia L'Equipe szerint a Monaco válogatott középpályása, Jérome Rothen még az Európa-bajnokság előtt aláír a Paris Saint-Germainhez. Az RC Strasbourg megszerezte a tunéziai válogatott védőjét, Karim Haguit az Etoile du Saheltől.

A Bayern München átadólistára tette ghánai védőjét, Samuel Kuffourt. A német élvonalba frissen feljutott 1. FC Nürnberg érdeklődik a Wolverhampton norvég csatára, Steffen Iversen, illetve az Auxerre finn középpályása, Teemi Taino iránt. A VfB Stuttgart svájci középpályását, Hakan Yakint az FC Sevilla szemelte ki.

A Chelsea fiatal német védőjét, Robert Huthot a Newcastle United vinné. Az Auxerre középhátvédje, Philippe Mexes az AS Romába tart. Az Empoli támadóját, Antonio di Natalét a Serie A-ba frissen feljutott Palermi nézte ki magának.

Az RC Lens szeretné visszacsábítani Liverpoolból egykori játékosát, Vladimír Smicert. A Sampdoria megszerezte a Brescia védőjét, Marco Pisanót. A Chievo Verona kapusa, Luca Marchegiani egy évvel meghosszabbította szerződését. Az Olympique Lyon legújabb szerzeménye a Lille védője, Eric Abidal.