Az oroszok a bíróktól tartanak

Vágólapra másolva!
Az orosz labdarúgó-válogatott tagjai tartanak attól, hogy játékvezetői nyomás sújtja majd őket a szombaton kezdődő Európa-bajnokságon,  amikor a csoportmérkőzések során találkoznak a hazai pályán szereplő portugálokkal, valamint a szomszéd országot képviselő spanyol gárdával.
Vágólapra másolva!

"Aggódunk, hiszen szinte két hazai együttessel is találkozunk. Csak reménykedhetünk abban, hogy sportszerű lesz a játékvezetők tevékenysége" - mondta Alekszej Szmertyin középpályás.

Csapattársa, a játékszervező Alekszandr Mosztovoj elsősorban a portugálok elleni meccs miatt aggódik. "Tartok attól, hogy jelentős külső segítséget kapnak. Csak emlékezzünk a legutóbbi világbajnokságra, amelyen a társrendező dél-koreai válogatott jelentős bírói támogatással búcsúztatta az olaszokat és a spanyolokat. Mindenáron érmet kellett szerezniük a dél-koreaiaknak, s ezt el is érték az illetékesek" - jegyezte meg a középpályás. "Szinte nincs is kétségem, hogy a portugálok segítséget kapnak. Ez a realitás, semmit sem tudunk tenni ellene."

Az A csoportban érdekelt oroszok sorrendben a spanyolokkal, a portugálokkal és a görögökkel csapnak össze a negyeddöntőbe jutásért.