Ki megy ma? - Costinha, Van Buyten

Vágólapra másolva!
A Chelsea állítólag heti 125 ezer fontos fizetéssel akarja elcsábítani a Liverpooltól Steven Gerrardot. A Liverpool eközben az Aston Villa kolumbiai támadóját, Juan Pablo Angelt nézte ki. A Portsmouth a Tottenham amerikai kapusát, Kasey Kellert szemelte ki.
Vágólapra másolva!

A Panathinaikosz a Perugia ausztrál hálóőrét, Zeljko Kalacot akarja megszerezni. A perui Alianza Lima fiatal támadóját, Jeferson Farfánt a PSV Eindhoven és a Real Betis is kiszemelte. A Modena csatárát, Diomansy Kamarát a Tottenham figyeli.

A Juventus felvette a kapcsolatot a Porto középpályásának, Costinhának az ügynökével. A Bayern München állítólag érdeklődik az Udinese chilei középpályása, David Pizarro iránt. A Premiershipből kiesett Leicester City megszerezte az Aston Villa csatárát, Dion Dublint.

Az AS Monaco leigazolta a brazil Cruzeiro jobbhátvédjét, Maicont. A Bolton Wanderers a tunéziai Espérance válogatott védőjével, Radi Dzsaidival tárgyal.

Az Olympique Marseille belga hátvédje, Daniel van Buyten négyéves szerződést kötött a Hamburggal. A Valencia 2011-ig meghosszabbítaná Rodriguez Vicente szerződését. A 23 éves középpályás jelenlegi kontraktusa 2007 nyarán járna le, de a spanyol bajnok a jövőben sem szívesen mondana le róla. Sajtóértesülések szerint Mistának és Santiago Canizares kapusnak is meghosszabbítják a szerződését.