Társoldalunk:

Nyakon szúrtak egy angol drukkert

Kis híján újabb angol szurkolót öltek meg a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokságon, a nyakon szúrt 18 éves fiatalember életét a sürgős orvosi beavatkozás mentette meg.

A bűncselekmény áldozatát szerdán 6.30 körül szállították a portimaói kórházba, sokkos állapotban. Azonnal a műtőbe került, s az operáció következtében javult az állapota, most már nincs közvetlen életveszélyben.

A kórház szóvivője szerint a tinédzser súlyos sérülését egy éles tárgy, valószínűleg kés okozta. Az még nem derült ki, hogy az eset kapcsolatba hozható-e az Eb-vel. A valószínűleg portugál elkövető elmenekült a helyszínről, jelenleg is keresik a rendőrök.

A kedd hajnalban halálra késelt szurkoló emlékére fekete karszalaggal lépne pályára az angol válogatott a házigazdák csapata elleni csütörtöki negyeddöntőben, de a végleges döntésre még várni kell.

Stephen Smith 28 éves wolverhamptoni gépészt egy 31 esztendős ukrán zsebmetsző szúrta szíven, miután el akarta lopni a szigetországi drukker pénztárcáját. A fiatalember a kórházba szállítás közben hunyt el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK