Ki megy ma? - Rommedahl, Baszinasz

Vágólapra másolva!
A Charlton Athletic leigazolta a PSV Eindhoven dán szélsőjét, Dennis Rommedahlt, és a Birmingham City középpályását, Bryan Hughest is megszerezte. A spanyol bajnokság újonca, a Levante leigazolta a Celtic FC svéd védőjét, Johann Mjällbyt.
Vágólapra másolva!

A Portsmouth közel áll ahhoz, hogy megszerezze a másodosztályú Preston North End támadóját, Ricardo Fullert, és vinné a görög válogatott középpályást, Angelosz Baszinaszt is. A Hannover szerződtette a Barcelona volt kapusát, Robert Enkét.

A Benfica portugál válogatott középpályásáért, Tiagóért a Barcelona is bejelentkezett. A Málaga a Liverpool szenegáli támadóját, El Hadji Dioufot szemelte ki. Az AC Parma olasz válogatott védőjének, Matteo Ferrarinak az ügynöke szerint a játékos az AS Romában köthet ki.

Az Arsenal állítólag megegyezett az Ajax Amsterdammal a tunéziai jobbhátvéd, Hatem Trabelszi szerződtetéséről. A Strasbourg cseh védője, Václav Drobny próbajátékon szerepel az Aston Villánál. A Chelsea állítólag megállapodásra jutott a PSV Eindhovennel a szerb támadó, Mateja Kezsman leigazolásáról. A Newcastle United szerződtette a Leeds United fiatal csatárát, James Milnert.