Titkos edzésen a görög futballválogatott

Vágólapra másolva!
Levonta a tanulságokat a szombati, magyaroktól elszenvedett vereségből Otto Rehhagel, az Európa-bajnokságra címvédőként készülő görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: mostantól a nyilvánosság kizárásával készül csapata a kontinensviadalra.
Vágólapra másolva!

A helyi televízió beszámolója szerint a német szakember azért döntött a titkos edzések mellett, hogy játékosai még jobban összpontosítsanak az előttük álló feladatra.

A magyar együttes 3-2-re nyert a Puskás Ferenc-stadionban, a görög média "kedvtelennek" minősítette a vendégek játékát.

" - mondta a kudarcról Rehhagel. "Mi azt hittük, barátságos meccset játsszunk, a magyarok úgy küzdöttek, mintha az Európa-bajnokságon lennének. Ellenfelünk nagyon jól játszott, agresszív volt, és megmutatta az összes hibánkat. Rengeteget kell még dolgozni, ha sikeresek akarunk lenni az Eb-n."

A címvédő a svédekkel, az oroszokkal és a spanyolokkal találkozik majd a június 7-én rajtoló, osztrák-svájci közös rendezésű Eb csoportszakasza során.

* * *

Az Európa-bajnoki résztvevő s a magyarokkal egy világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő svéd labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen egy góllal legyőzte Szlovéniát. A szintén a foci-Eb-re készülő lengyelek mindössze döntetlent értek el Macedónia ellen.

Barátságos mérkőzések:
Svédország - Szlovénia 1-0 (1-0)
gól: Linderoth (41.)

Lengyelország - Macedónia 1-1 (0-1)
gól:
Matusiak (83., 11-esből), illetve Petrov (45.)